Om Zolio

Pålidelige webshopper med det mest omfattende produktudvalg.


Udgangspunktet for vores produktudvalg er: topkvalitet, nem bestilling og hurtig levering. Ingen unødvendige biting, men lige til sagen og dybdegående sagkyndighed.

“Inch wide, mile deep” Det vil sige: ikke fokusere på bredden, men dybden!

Fordi en Zolio-webshop gør det meget let for dig – du har fundet det produkt, du leder efter, i et snuptag. Hos Zolio er vi altid ude efter produkter. Du kan regne med et stort sortiment. I den forbindelse fokuserer vi bevidst på én produkttype i hver Zolio-webshop. Netop for at kunne være den mest komplette, pålidelige og engagerede leverandør inden for dette lille, overskuelige markedssegment. For vores kunder betyder det ganske enkelt: ikke flere komplicerede søgninger, men øjeblikkelig klarhed.

Hvorfor er det så fristende at bestille hos Zolio?

  • Meget stort sortiment, så du hurtigt finder det produkt, du leder efter, også hvis det ikke er et standardprodukt
  • Hurtig forsendelse fra eget lager
  • Kundeservice til skræddersyet rådgivning; takket være sagkundskab hurtige ekspertsvar på alle dine spørgsmål
  • Mange betalingsmuligheder
  • Trygheden af at specialisterne hos Zolio virkeligt ved alt om et produkt
  • Langvarigt samarbejde med engagerede producenter

“Inch wide, mile deep”

Zolio gør det nemt for dig. Vi kender vejen, vi har bare det rigtige autocampersædebetræk, campingspejl eller den rigtige EMUK Airlift på lager. Så hvorfor blive ved med selv at søge i en uendelighed i andre webshopper, der tilbyder tusindvis af forskellige produkter? Mens den artikel, som du er ude efter, allerede ligger klar i en Zolio-webshop?